Reklam Savaşları

En iyi reklam hizmet verebildiğiniz ürünler, hizmetleri pazarlamaktır. Günümüzde bir çok firma kendi hizmet kollarının dışına sızarak veremedikleri hizmetler için çabalamaktadırlar.Alınmayan her hizmet size kötü reklam olarak geri dönecek bu sürede yaşayacağınız müşteri kaybı sizleri üzecek boyutlara ulaşacaktır.

Bu kötü durumları yaşayan bir çok firma isim değikliği yapmak koşulu ile ticaret piyasalarında var olma savaşları veriyor. Evet bu pazarlarda rekabet edilirken yapılacak stratejik hataları önlemek adına iyi bir ekip olunması gerekiyor. Sürekli fikir değiştiren neyi nasıl satacağını bilemeyen taklitçilik yapmak kaydı ile ayakta kalmaya çalışanlarda yok değil piyasada.

Reklam pazarında yer almak bu pazarın savaşlarına hazır olmayı gerektiriyor. Rekabet her zaman kazandıran bir etkendir eğer akıllıca rekabet etmeyi bildiğiniz süreçte. Mantık dışı rekabet anlayışı ile taraf olarak bir yere varamazsınız.

Yatırımlarınızı işe ve reklama yapmayan firmalar sürekli kaybetmeye mahkum olabiliyorlar.Ürün tadarikçi ilişkisi sırasında hızlı pratik düşünceler ile hızlı hareket etmek söz konusu oluyor. Bazende bu hızlı hamleler sırasında yapılan yanlış reklam, yanlış projeler hayal kırıklıkları ve para kayıpları olarak dönüyor.

Reklam danışmanı iyi bir ajans sizlere bu eksiklikleri tamamlamak koşulu ile bir çok hizmeti siz düşünmeden size sunan firmadır.
Reklam demek sizlerin piyasalarda varlığını gösterdiği bir alan oluyor buda sizlere müşteri olarak dönüyor.

Reklamın iyi kötüsü olmaz sözü önemlidir evet bazen kötü reklam bile firmayı tanıtır bu kesin ama asla o firmaya para kazandırmaz.

Reklamları izlediniz derken bile aslında size sunulanın değeri öneminden bahsedilir. Reklam deyip geçme kitleleri hareketlendiren bir boyuttur reklam rekabetin hızlı kazançların yoğun olduğu bir platformdur reklam pazarı.

Siz siz olun reklamsız olmayın…